Waar krijg jij energie van?

 

Soms lopen dingen niet lekker, kun je last hebben van onzekerheid of angsten. Samen met iemand kijken naar dingen die je anders zou willen, kan verhelderend werken. Tijdens dit proces kijk ik graag met je mee om te zien waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze in kunt zetten bij de dingen die je wilt veranderen.
We kijken naar jouw mogelijkheden en kwaliteiten, naar wat voor jou belangrijk is en wat werkt voor jou. De coaching stem ik af op jou en je vraag. We gaan aan de slag met bewustzijnsontwikkeling. We bespreken vragen als: wat gaat er goed en wat zou je anders willen? Wat heb je al geprobeerd? Wat werkt goed voor jou en wat zou beter kunnen? Waar krijg je energie van?

De ervaringen tijdens de coaching gebruik je om je veranderwens te verwerkelijken. Elke verandering heeft tijd en aandacht nodig om in je systeem te komen. Buiten de sessies ga je zelf aan de slag. Ik nodig je uit om met aandacht voor jezelf te gaan voelen wat er in je gebeurt en te onderzoeken wat goed voelt voor jou.