Tarieven

KENNISMAKINGSGESPREK

GRATIS

c.a. 30 min

FAALANGSTREDUCTIE

€ 350.00

5x c.a. 60 min

De faalangstreductietraining bestaat uit 1 intake en 4 sessies.

INTAKEGESPREK

€ 85.00

c.a. 75 min

COACHSESSIE

€ 85.00

c.a. 60 min

Vergoedingen

Coaching behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van je polis kan het zijn dat dit soort kosten (gedeeltelijk) wel wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Informeer bij jouw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.

Krijg je op dit moment een persoonsgebonden budget? Dan kun je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Ben je op dit moment werkloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratieovereenkomst kan het UWV een budget reserveren om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.


Beroepsvereniging

Praktijk Susanne Dobbelsteen is aangesloten bij beroepsvereniging CAT en voldoet daarmee aan de richtlijnen van de WKKGZ.
De klacht- en geschillenregeling is ondergebracht via CAT bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT), een onafhankelijke WKKGZ geschilleninstantie erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Voor meer informatie over de klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

CAT vergoedbaar
BO nr.: 71492022-01-06

Prestatiecodes
(kinder) Coaching | 24505
Counseling | 24506

NEEM CONTACT OP
Bieke bij Susanne Dobbelsteen
© Susanne Dobbelsteen - Alle rechten voorbehouden Privacyverklaring